Deskundige partner

U zoekt een deskundige partner in scheepstransport? Dan stelt Vertom zich graag aan u voor. Al vanaf onze start is scheepstransport onze hoofdactiviteit. Met 40 jaar ervaring in de internationale markt voor goederentransport hebben wij altijd het juiste schip voorhanden én kunnen wij u een concurrerend tarief bieden. Het actief onderhouden van goede contacten met opdrachtgevers en scheepseigenaren heeft onze volle aandacht. We beschikken dan ook over een solide netwerk en een zeer sterke positie binnen de internationale scheepvaart. Ons werk maakt ons trots. Als klant kunt u ervan op aan dat wij er dagelijks naar streven u optimaal te bedienen en een hoge kwaliteit dienstverlening te bieden. Dat wij de behoeften van onze klanten begrijpen, blijkt wel uit de langlopende relaties die wij met hen hebben.

U ziet zich geconfronteerd met de snel veranderende behoeften in het hedendaagse vervoer? Vertom biedt u alle denkbare transportmogelijkheden over zee. Wat uw eisen ook zijn, er is altijd een oplossing! Onze vloot is modern en milieuvriendelijk en biedt u een capaciteit van 1500 tot 10.000 dwat. Dankzij deze enorme diversiteit in grootte en tonnage kunnen we vrijwel iedere vracht voor u verschepen.

 

Op al onze activiteiten zijn de algemene Nederlandse cargadoorsvoorwaarden van toepassing zoals gedeponeerd ter griffie van de rechtbank van Rotterdam en de Kamer van Koophandel van Rotterdam. Een kopie van de laatste versie kunt u hier vinden.