Interessante handelsmogelijkheden

Europe Caribbean Line (ECL)

U heeft behoefte aan een lijndienst? Vertom Shipping België NV is lijnagent voor diverse rederijen met uiteenlopende bestemmingen. Een van de belangrijkste lijndiensten is Europa Carribean Line (ECL). ECL is een samenwerkingsverband tussen Vertraco Shipping BV en Vertom Shipping & Trading BV.

ECL biedt haar klanten een unieke lijndienst die handel tussen Europa, het zuidelijke Caribische gebied en Noordkust van Zuid-Amerika mogelijk maakt. De lijndienst is geschikt voor het vrachtverkeer van containers (FCL en LCL), projectverzendingen en alle soorten en maten voertuigen.

Bij ECL kunt u gebruikmaken van maandelijkse afvaarten vanuit Antwerpen en Ipswich naar Georgetown en Paramaribo, Point Lisas en Palua / Matanzas. Tweewekelijkse afvaarten worden aangeboden van Vlissingen naar Georgetown en Paramaribo. Hierbij bereiken wij de snelste transittijden.

Bekijk hier het actuele vertrekschema.

 

 HPL Europa naar Mauritanië & Dakar

Vertom Belgium Shipping NV is tevens lijnagent voor HPL Europa naar West-Afrika. HPL biedt klantgerichte oplossingen om aan de transportbehoefte van haar klanten te voldoen. HPL opereert een lijndienst met een maandelijkse afvaart van Europa naar West-Arika voor met name droge bulktransporten voor exporteurs en grote industriële bedrijven. De lijndienst is uiteraard ook geschikt voor vrachtvervoer van containers en gevaarlijke goederen.

Als gevolg van de jarenlange relatie en ervaring zijn snelle transittijden gegarandeerd in havens als Nouadhibou, Nouakchott en Dakar.

Bekijk hier het actuele vertrekschema.

 

Mineralien Schiffahrt Spedition und Transport (MST)

MST is gespecialiseerd in het over zee vervoeren van een verscheidenheid aan bulkproducten, staal en projectladingen. MST zet hierbij moderne MPP SD bulkcarriers in. De handelsroutes van alle MST-schepen strekken zich uit van de Amerikaanse en Canadese oostkust naar de Amerikaanse Golf, de Canadese Westkust, Zuid-Amerika, het Caribische gebied en Europa, inclusief de Middellandse Zee, de Noord- en de Oostzee.